Vegan

Vegan is een voedingspatroon waarbij gekozen wordt geen dierlijke producten te gebruiken. Bijvoorbeeld zuivel, eieren en honing. Bio trading company biedt een breed assortiment producten die passen in een vegan voedingspatroon en leefstijl waaronder verschillende soorten plantaardige dranken en broodbeleg. Maar ook producten voor de lekkere trek zoals chocolade.

Suiker vrij

Suiker komt in verschillende vormen in ons eten voor. Toegevoegde suikers, vaak geraffineerd, en van nature aanwezige suikers zoals bijvoorbeeld in groenten en fruit. Voor sommigen is het een bewuste keuze om (toegevoegd) suikervrij te eten. Voor deze doelgroep biedt bio trading company een breed assortiment producten die vrij zijn van toegevoegde suikers en alleen de van nature aanwezige suikers bevatten. Zoals ongezoete plantaardige dranken, mayonaise en ketchup en zelfs chocolade.

Gluten vrij

Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, rogge en gerst. Gluten zit dan ook in producten die van deze granen gemaakt worden. Wanneer je een gluten intolerantie hebt of liever geen gluten eet, kun je ervoor kiezen producten te eten van ander type granen zoals quinoa, boekweit, mais of rijst. Maar ook alternatieven als peulvruchten, noten en zaden bieden uitkomst. Bio trading company heeft in haar assortiment een ruim aanbod gluten vrije producten voor zowel ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

contact us