ONZE MERKEN

Omdat productontwikkeling en het vermarkten van lekkere biologische producten in ons DNA zit, hebben we ook een aantal eigen merken.

Onder deze merken kunnen we biologische producten aanbieden die onderscheidend zijn ten opzichte van dat wat de markt te bieden heeft. En kunnen we experimenteren met vernieuwende smaken en verpakkingen.

Only Organic

only organic staat voor echt en puur eten. Voor ons betekent dat genieten van kwalitatief goede, maar bovenal ├ęcht lekkere producten, zonder fratsen. Denk aan spreads, bonensalades en hummus. De smaak van deze producten komt bij ons echt alleen uit de pure ingredi├źnten. Biologisch, maar bovenal zonder kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- of smaakstoffen. Dat vinden we niet nodig. Want echt smaakt toch het allerlekkerst?! www.onlyorganic.eu

De Gekroonde Leeuw

Het merk De Gekroonde Leeuw bestaat al sinds 1850. Met meer dan 150 jaar aan ervaring heeft De Gekroonde Leeuw precies die kennis in huis om tafelzuren om te toveren echt lekkere, authentieke tafelzuren. Hoe? Tja, het recept houden we geheim, maar we nodigen je graag uit om te komen proeven.